Despre noi

Comercializăm îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii specifice, de cea mai înaltă calitate pentru vânători și cei pasionați de activități în aer liber.

Pregătește-te pentru următoarea ta vânătoare cu Fetti Wear. Îmbrăcămintea de vânătoare de performanță este concepută pentru a vă menține cald, confortabil și concentrat în cele mai dificile condiții. Este mai mult decât îmbrăcăminte camo. Echipamentele noastre au fost testat în întreaga lume în toate tipurile de teren și condiții meteorologice, de la ploaia de început de sezon până la activitățile montane pe vreme rece. Cumpărați o varietate de jachete, veste, cămăși, pantaloni și echipament de vânătoare pentru bărbați și femei cu modele camo, care vă vor ține nedetectat și vă vor ține la vânătoare.

DEVELOPED BY WEDEVELOP WEB SOLUTIONS

Colecția noastră de echipamente de vânătoare și outdoor include tot ce ai nevoie pentru o zi reușită pe câmp sau în excursia ta în munți.

2022
FOUNDING YEAR
120
HAPPY COSTUMERS
5
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
8
TEAM MEMBERS
50
PROJECTS COMPLETED

Mereu alături de tine!

Descoperă jachetele  vânătoare ușoare, respirabile și durabile, concepute pentru a funcționa în condițiile meteorologice cele mai pedepsitoare, împreună cu o gamă largă de pantaloni de câmp și cămăși pentru a te proteja!

Inspiră-te cu Fetti!

La Fetti sperăm să inspirăm, deoarece suntem inspirați de toți cei din domeniu. Vânătoarea este un stil de viață de moștenire… petrecerea timpului pe teren este mai importantă decât timpul în sala de consiliu. Devino parte din tradiție!